Wij zijn Studio HENK, een Nederlandse meubelontwerpstudio.

Wij zijn Studio HENK, een Nederlandse meubelontwerpstudio in Amsterdam. Geïnspireerd door dagelijkse momenten maken we meubels voor elke dag.

Over Studio HENK
Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland - architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Vanuit een behoefte aan designmeubels die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch besloten de broers een collectie meubels voor elke dag te ontwerpen. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol meubelmerk.

Filosofie
We geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Daarom zijn onze meubels niet alleen mooi, maar ook functioneel. Alle meubels kunnen zelf samengesteld worden, zodat ze precies zijn wat je nodig hebt voor jouw dagelijks leven - zowel thuis als op kantoor. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk. Onze collectie bestaat uit alle typen meubels die je nodig hebt voor jouw interieur.

Missie
Onze missie is om tijdloze meubels te ontwerpen die je leven lang meegaan. Om de levensduur van onze meubels te vergroten, werken we alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. De subtiele details laten het vakmanschap en de aandacht voor details zien waarmee de meubels zijn gemaakt. De gehele collectie wordt in Europa geproduceerd.

Het Studio HENK team

Okke

[Founder] Director

Xander

[Founder] Creative director

Corine

Brand director

Niccolo

Sales director

Rosanne

Marketing manager

Shannon

Back office manager

Aïda

Back office and logistics

Kim

Back office

Judith

Communication manager

Cindy

Production and photographer

Anne

Visual content manager

Simone

Product designer

Esther

Product designer

Fanny

Graphic designer

Nils

Front end developer

Janneke

Showroom manager

Aimee

Interior adviser

Britt

Interior adviser

Janneke 

Interior adviser

Sophie

Interior adviser

Desmond

Warehouse manager

Max

Logistics

Remco

Logistics