Onze winkel in Amsterdam is weer open. Kom langs, of boek een gratis afspraak voor interieuradvies.
Ga terug naar overzicht

Onze interieuradviseurs helpen je graag

Opties voor klanten in Nederland

Gratis interieuradvies in winkel Amsterdam (60 of 90 min)
Neem plaats aan onze eettafels, ervaar de zachte stoffen van onze banken en ontdek het aanbod van verschillende materialen en stoffen. Zodra je een idee hebt van je favoriete items, zal onze stylist je adviseren over de beste combinaties, materialen en kleuren die passen bij jouw wensen. Tijdens de sessie krijg je uitgebreid de mogelijkheid onze samples te zien en te voelen om zo de beste keuzes te maken voor jouw interieur.

We hebben alle nodige gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen om een veilig bezoek te garanderen. Je kunt met z’n tweeën naar de afspraak komen, maar we adviseren kinderen niet mee te nemen. Indien zij toch meekomen, vragen we ze wel om vanaf zes jaar ook een mondkapje te dragen.
 

Opties voor klanten in België

Gratis interieuradvies in onze Antwerpse flagship store (90 min)
Tijdens deze uitgebreide sessie is er ruimte om jouw specifieke wensen en behoeften te bespreken. Neem plaats aan onze eettafels, ervaar de zachte stoffen van onze banken en ontdek het aanbod van verschillende materialen en stoffen. Zodra je een idee hebt van je favoriete stukken, zal onze stylist je adviseren over de beste combinaties, materialen en kleuren die passen bij jouw wensen. Tijdens de sessie krijg je de mogelijkheid onze samples te zien en te voelen om zo de beste keuzes te maken voor jouw interieur.

BOEK GRATIS INTERIEURADVIES (90 min)