Ga terug naar overzicht

Job opening: Weekend interieur / verkoop adviseur voor de Studio HENK showroom!

Over de vacature - We zoeken voor in de weekenden per direct een medewerker die in onze nieuwe showroom klanten kan adviseren bij de aanschaf van meubels uit onze collectie.
Denk hierbij aan werkzaamheden zoals:

  • Klanten adviseren aan de hand van wensen en kleurstalen en zo helpen de klant een perfecte keuze te laten maken
  • Klanten adviseren op basis van een plattegrond en deze samen indelen
  • Telefonisch contact met klanten over productvragen
  • Ondersteuning tijdens beurzen nationaal en internationaal
  • Verkopen administratief verwerken
  • Werken op de zaterdag en of op de zondag (10.30-16.30 uur)

Over ons - Studio HENK is in de afgelopen vier jaar razendsnel uitgegroeid van een start-up idee van twee Brabantse broers naar een nationaal designmeubelmerk. Het ontwerpen doen we nog steeds zelf, de productie vindt inmiddels in het buitenland plaats. We hebben onze eigen showroom in Amsterdam, een goed lopende webshop en daarnaast worden onze producten bij een groot aantal retailers in Nederland en België verkocht. Een aantal malen per jaar staan we op meubel/designbeurzen in Nederland en buitenland. Een groot avontuur, dat gelukkig maar niet ophoudt! Momenteel zijn we met een klein team, en het ziet ernaar uit dat we op korte termijn zullen blijven groeien.

Wat bieden wij jou? - Werken bij een start-up in een jong team met veel groeimogelijkheden en enthousiaste collega’s. 8-16 uur per week, werktijden en salaris in overleg. Verder bieden we je een fijne werkplek in Amsterdam en omdat we een snel groeiend bedrijf zijn: een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden in uren en werkzaamheden.

Over jou (m/v) -  Je bent in de laatste fase van je studie, of al afgestudeerd. Je hebt een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden én hebt affiniteit met design/meubels/productontwerp. Nederlands is je moedertaal, en je spreekt een aardig woordje Engels. Verder ben je representatief, heb je een positieve instelling en ga je graag avonturen aan. Bovenal ben jij een pro-actieve, zelfstandige en flexibele aanpakker, en (niet onbelangrijk) de leukste collega!

En nu? Enthousiast? Stuur snel je cv en motivatie naar Okke, work@studio-henk.nl!

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.